Fülesbagoly

Hétköznapi hősöket mutat be klipjében a Brains

2021. január 08. - Bagolyhír

„Nem hinnéd el” című dalához készült videóklipjében a Brains zenekar olyan embereket és szervezeteket mutat be, akik mindenkinél jobban megérdemlik a nyilvánosságot, mert értékteremtő vagy karitatív tevékenységet végeznek. A klipben látható hétköznapi hősök története tanulságos, példamutató, építő és hiteles. A szereplők között vannak a Budapest Bike Maffia bringás önkéntesei, a Vakvezető Kutya-kiképző Központ munkatársai, a kerekesszékes kosárlabdaválogatott tagjai, valamint egy bokszedző, egy aneszteziológus szakasszisztens, egy cipészmester, egy pék és egy grafikus-festőművész.

brains_uj.jpg

A Brains zenekar „Nem hinnéd el” című dalához készült videóklipjében különböző élethelyzetekbe tekinthetünk be. A közös bennük, hogy olyan embereket mutatnak be, akik másokon segítenek vagy egyéb módon teremtenek értéket munkájukkal. Nem mindig irigylésre méltó a főhősök helyzete, de képesek rajta felülemelkedni, és értékelik azt, amijük van. Mindannyian megbecsülik az életüket.
- A klippel azt akarjuk bemutatni, hogy bármilyen nehéznek élsz meg egy-egy helyzetet vagy napot, attól még megtalálhatod a boldogságod: lehet az a család, mások segítése, a hobbid vagy a munkád által nyújtott flow-élmény. Ami az egyiknek teher, az a másiknak lehet, hogy egy vágyott cél. A sikernek nem csak a konvencionális formái léteznek. Ha a helyeden vagy, ha szeretsz másokat és mások is szeretnek, az többet ér, mint a karrier vagy bármilyen menőnek vélt dolog” – mondta MC Columbo, a Brains zenekar frontembere.

A zenekar és a PURE Produkciós Iroda együttműködésében készült videó egyfajta rendhagyó gerillareklám is, melynek célja, hogy az arra méltó emberek, szervezetek tevékenységét és értékrendjét közvetítse.
A klip szereplői:
Bernáth Gábor cipészmester, aki nagy gonddal javítja a sérült cipőket a modern fogyasztói társadalom „használd és dobd el’ mentalitásával szemben.
Budapest Bike Maffia – bringás önkéntesek, akik hajléktalanoknak osztanak ételt. Rendszeres ételadományainkon túl akcióik a figyelemfelkeltést és a szemléletváltást szolgálják, ennek megfelelően rendkívül széleskörű a tevékenységük.
Ghetto Balboa, Misi bá – Bokszedző, aki hátrányos helyzetű fiataloknak tart edzéseket, nem hagyja elkallódni a gyerekeket, akikkel senki sem foglalkozik.
Kiss Szabolcs, a Szent János Kórház aneszteziológus szakasszisztense. A szakállas rocker ápolóként egyebek mellett a karján lévő mesetetoválásokkal nyugtatja meg a kis betegeket a gyermekkórházban
Péntek Zoltán pék, a Fill Good pékség tulajdonosa, aki mindennap korán kel és keményen dolgozik, de szenvedélye a munkája, amibe szívét-lelkét beleteszi
Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége - Vakvezetőkutya-kiképző központjukban nap, mint nap kemény munkát végeznek.
Tripsánszki Dávid András „Tripo” grafikus-festőművész, aki hátrányos helyzetű gyerekek közé jár workshopokat tartani. 
Tóth Cirill (Törekvés SE) - kerekesszékes válogatott, barátaival kosárlabdaversenyzők országos és nemzetközi szinten.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9316377168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása