Fülesbagoly

Jön a Raktárplusz koncertsorozat

2020. december 31. - Bagolyhír

Meglepő infóba botlottunk az NKA oldalán, miszerint Raktárplusz néven koncertsorozatot tervez 2021-re az A38 Hajó és a Budapest Jazz Club.

a38.jpg

Mindezt az NKA oldalán kihirdetett nyertes pályázatokból tudjuk. Itt annyi derül ki, hogy az A38 Hajó és a Budapest Jazz Club a "Raktárplusz koncertsorozat megrendezésére valamint a koncertek nyilvános terjesztésére" nyert összeget. A lépték biztosan jóval kisebb lesz, mint a Raktárkoncertek esetében, ahol a Magyar Turisztikai Ügynökségnek 7 milliárd forint állt rendelkezésre. Az A38 Hajó 133.100.000 forintból, a Budapest Jazz Club 46.900.000 forintból gazdálkodhat majd. Kíváncsian várjuk a részleteket. Amint megtudunk valamit, meg is írjuk rögtön.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2416366318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása