Fülesbagoly

Lovasi András induló zenekarokat támogat

2020. december 01. - Bagolyhír

Lovasi András még a Raktárkoncertek kihirdetésekor bejelentette, hogy a gázsiból zenekarokat fog támogatni. Ez annyit jelent, hogy ingyen vehetnek fel dalokat a stúdiójában. 376 együttes jelentkezett nála, közülük 14-et választott ki az énekes.

lovasi_2.jpg

A pályázat eredményéről Facebook-oldalán posztolt Lovasi András, és ezt írta: "Hosszas gondolkodás után megszületett a döntés. Köszönöm a pályázatokat, összesen 376 érkezett, azért is tartott ilyen sokáig a bírálat, mert nagyon "vastag" volt a mezőny teteje. Végül 14 olyan előadót választottam, akik jórészt pályájuk elején vannak, és talán ez a segítség egy nagyobb lökést adhat nekik. A stúdióban rögzített anyagokból egy online válogatás is készül majd. Szóval szeretettel várjuk a pécsi LA Gardens Studióba a következőket: Gidmin'Rém; Bajdázó; Temesi Blanka; Abigél; Meteo; The Whatevers; Sauropoda; ABEL marton nagy; Kontraszt; Kései kitérő; Fodor Dávid; Hold utca; Rekamié; Legbelsőkör. Ők mindannyian 3 napig ingyen dolgozhatnak a stúdióban, hogy minimum egy kislemeznyi anyagot rögzítsenek. Gratulálok Nekik, és jó munkát! Köszönöm a figyelmet, a pályázóknak a rengeteg anyagot, a további fejleményekről is beszámolok majd itt. Sziasztok!

studio_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8416310282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása