Fülesbagoly

Két Fülesbagoly Tehetségkutató győztese is kapott 2 millió forintot

2020. november 20. - Bagolyhír

Kihirdette az NKA Hangfoglaló Program az induló zenekaros és a klubtámogatási pályázat nyerteset. Összesen 101 budapesti és vidéki koncerthelyszín, illetve 22 induló produkció kapott pénzt. Köztük van a debreceni és a fővárosi Fülesbagoly Tehetségkutató nyertese, azaz a Kontraszt és a Zajnal.

zajnal-2.jpg

A Kontraszt támogatásáról már korábban tudni lehetett, ők azzal vívták ki maguknak a támogatást, hogy megnyerték az Öröm a Zene nagydöntőt is. A támogatottak között van a tavalyi, budapesti Fülesbagoly Tehetségkutató második helyezettje, a Sorbonne Sexual, és az idei pesti versenyünk egyik döntőse, a Kertekalatt. A teljes lista így néz ki:

Bongor, Böbe, Buzás Bence, Csillagerdő, GidnimRém, Kertekalatt, Kontraszt. Kytaro, Livingroom, Mayer Fanni, Mordái, Rafael Márió Trió, Sasa Lele, Sebestyén Patrik Sextett, Sorbonne Sexual, Szabó Anna Rozsi, Takács Dorina Deva, Tortuga, Zajnal (képünkön), ZIP. Ők mind 2 millió forintot kapnak lemezre, klipre, kommunikációra. Az elektronikus zene kategóriában Csontos Bence Ben Leavez és Dávid Balázs ZSD produkciói részesülnek 1,5-1,5 millió forintos támogatásban. További részleteket itt találtok.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5716292534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása