Fülesbagoly

Kutyákért és cicákért zenél a Margaret Island

2020. november 17. - Bagolyhír

Jótékonysági koncertet ad több ismert zenekar illetve előadó a MFÖEK Alapítvány javára. A szervezet kutyák és cicák örökbefogadásával foglalkozik, a befolyó összeget a befogadásra váró állatokra költik.

margit2.jpg

A jótékonysági koncert november 22-én, vasárnap lesz 19 órától. Zenél a Margaret Island, a Nunki Bay Starship, a Csaknekedkislány, a Talk2Night és Szakács Gergő. A koncerteket természetesen online lehet majd nézni úgy, hogy aki vásárol támogatói jegyet a Tixán, az kap egy exkluzív linket, ahol a fellépéseket követheti. Minden egyéb infó az eseményben.

labasviki.jpg

Lábas Viki és egyik kedvence, Tessa / Fotó: Tóth Máté

A Margaret Island-hez kapcsolódó hír, hogy a minap felkerültek egy érdekes toplistára. A DUE Médiahálózat és a ProArt közvélemény-kutatást végzett 14 és 24 év közötti fiatalok körében. Eszerint a Margaret Island az ötödik legkedveltebb magyar előadó.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5316288950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása