Fülesbagoly

Brüsszelben koncertezik csütörtökön Harcsa Veronika

2020. november 09. - Bagolyhír

Normális esetben ez nem lenne nagy hír, Harcsa Veronika rendszeresen fellép(ett) külföldön, ez év utolsó 4 hónapjában például 16 koncertje marad el, de egyetlen hangverseny megmaradt.

fabian_evi_harcsa_veronika_01.jpg

Az énekesnő a Facebook-oldalán posztolta, hogy gépre száll egy csütörtöki, brüsszeli koncertje miatt.
"Repülök Belgiumba! A legjobbkor, igaz? Én is szívesebben mennék máskor, de a helyzet az, hogy az év utolsó négy hónapjára a tizenhét külföldi koncertmeghívásom közül ez az egy tud megvalósulni, ez is közönség nélkül. A szabályozások miatt vagy én, vagy a szervezők voltak kénytelenek lemondani a többi tizenhatot. De nem panaszkodni akarok, inkább elmondom, mi is ez. A belga ArsMusica fesztivál felkért négy kortárs szerzőt a jazz és a klasszikus zene határáról, hogy írjanak új darabot a Musiques Nouvelles kamarazenekar és jazz szólisták részére, és engem kértek fel énekesnek. A zenék elképesztő izgalmasak, és mivel a közönség nélküli koncertről képfelvétel készül, így Nektek is meg fogom tudni mutatni! Belgium amúgy teljesen be van zárva, kaptam hivatalos papírt arról, hogy a munkám nem végezhető távmunkában, ezért vagyok kénytelen mobilnak maradni. Jelentkezem majd az idei egyetlen turnéról.. Vigyázzatok magatokra!"
Jó utat, és sok sikert!

Nyitókép: Fábián Évi

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5716279544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása