Fülesbagoly

Ozzy Osbourne Budapestre jön

2020. október 22. - Bagolyhír

A Rock and Roll Hírességek Csarnokának újonca, a Grammy®-díjas énekes és zeneszerző Ozzy Osbourne bejelentette No More Tears 2 turnéja közelgő angol és európai koncertjeinek új időpontokra történt átszervezését.

ozzy_4.jpg

Tekintettel a jelenlegi helyzetre, a 2020 októberére tervezett hat hetes koncertkörút 2022-ben kerül lebonyolításra. Az új dátumokat kapott arénaturné 2022. január 26-án indul majd Berlinben, és egy vadonatúj várossal is bővült: 2022. február 2-án a Budapest Arénában lép fel Ozzy Osbourne - adta hírül a szervező Live Nation, s egyben továbbította a metalisten szavait:
"Óriási köszönetet szeretnék mondani rajongóimnak kitartásukért és türelmükért. Alig várom, hogy újra találkozzunk. Addig is vigyázzatok magatokra. Isten áldjon mindnyájatokat! Szeretettel: Ozzy.”

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8916254024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása