Fülesbagoly

Szigeti Juli énekel, vág, és szavazásra buzdít

2020. október 12. - Bagolyhír

Juli az idei martonvásári Fülesbagoly Tehetségkutató döntőjében lopta be magát a szívünkbe. Harmadik lett az electro swing zenekarával, és megkapta a legjobb énekesnőnek járó díjat is. Most új klippel jelentkezett, amit mutatunk is serényen.

juli_szigeti.jpg

A Free Your Mind klipjét Reisinger Dávid rögzítette, és maga Szigeti Juli vágta és utómunkázta. Juli szerint a dal mindenkinek, aki nyitott az újra, tartogat egy kis meglepetést.
- A régi és a modern ötvözése mellett több zenei stílus színfoltját is megmutatja, amivel garantáltan táncra perdíti a hallgatókat - mondja Juli a szerzeményről. - A dal a jelen élvezetéről, lehetőségek önfeledt kihasználásáról szól, és arról, hogy felejtsük el a szörnyű helyzetet, amibe akár önhibánkon kívül is, de belekeveredtünk! Lépjünk ki belőle, érezzük jól magunkat és táncoljunk egy hatalmasat! A dal merész vegyítése a régi dallamos swingnek és a modern, lüktető elektronikának.

És még egy hír: Szigeti Juli is bekerült az Arisjus #kösziadalt játékába, melynek során 68 dalszerző videójára lehet szavazni.
- Egy, az Artisjus által a Dalszerzők Világnapja alkalmából kiírt mobilvideó-pályázatot volt szerencsénk megnyerni, és ennek kapcsán veszünk részt a közönségszavazáson, ami október 16-ig él - tudtuk meg az énekesnőtől. -  A videónkra itt lehet szavazni.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5816236502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása