Fülesbagoly

Szavazz a kedvenc dalszerződre!

2020. szeptember 29. - Bagolyhír

#kösziadalt néven egy közönségszavazást indított az Artisjus. 68 dalszerző kisfilmjére lehet voksolni, és a nyertes fél misit kap. A jogvédő egyesület a szavazást a Dalszerzők Napja alkalmából hozta létre, ami október 16-án lesz. Ezen a napon arra kérik a zeneszerető embereket, hogy fotók és videók posztolásával, ruházattal és egyéb módon demonstrálják, hogy hálásak a jó zene alkotóinak.

anga.jpg

A szavazás már elkezdődött, e poszt születésénél 2147 voksnál jár. Varga Livius erősen vezet, de október 16-ig van idő, simán változhat a helyzet. A mezőnyben van sok nekünk tetsző alkotó, pl. Anga Kis Miklós (képünkön), Antares, Petruska András, Áron Andris, Szeder, Prieger, Zsolt, Jónás Vera, Szekeres András, hogy csak párat említsünk. Aztán ti majd döntötök. Szavazni itt tudtok. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4216221328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása