Fülesbagoly

Otthonában tart élő koncerteket a Quimby trombitása

2020. szeptember 20. - Bagolyhír

Mától egy héten át beengedi nappalijába rajongóit Kárpáti Dodi. Az Arany János utcai lakásban napközben a képzőművészeti alkotásait lehet megtekinteni, esténként pedig vendégművészekkel tart nyilvános koncertet.

dodi2.jpg

A nappali méretéből adódóan, és a koronavírus-helyzet szabályait betartva csak korlátozottan tud embereket beengedni a lakásába. A kiállításra 500, a koncertre 3400 forint a beugró, a bulikon mindössze 12 ember vehet részt.
- Nagyobb színpadi trombitásként igazi kihívás a mostani helyzetben nem színpadra lépni, hanem a személyes életterembe invitálni benneteket - vallja a zenész. - A trombitaőrületeimen kívül vizuális őrületekkel is alkotom a világom. Ez eddig kisebb teret kapott, most eljött a pillanat, amikor összekötöm a szélesebb művészeti mondanivalómat képpel, zenével. Arra hívom az érdeklődő miniközönséget, kapcsolódjon rövid időre egy különleges eseményhez, amelyben közvetlen, igazi otthoni helyzetben kitárul egyfajta szürreália, nemcsak vizuálisan, zeneileg is. A kiállítás mellett meghívott művészekkel zenélek, szövegelek, beszélgetek, improvizálok.
Az eseményekről bővebb infót itt találtok.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6416207474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása