Fülesbagoly

A fifikás gitárzene egy budai klubba költözik

2020. szeptember 15. - Bagolyhír

Ha szereted a fifikás gitárzenét, akkor szombaton az Analog Music Hallt vedd célba, ugyanis az Antares muzsikál a budai klubban. Velük tart még Arshak barátunk bandája, a Perfect Pill, a bemelegítést pedig a Snailgardn végzi.

antares_3.jpg

Az Antares két évnyi próbatermezés után másfél esztendeje egy klubbuli alkalmával lépett a nyilvánosság elé. Aztán rögtön ötös fokozatba kapcsoltak: megnyerték a tavalyi, budapesti Fülesbagoly Tehetségkutatót, majd az Öröm a Zene döntőjét, bekerültek a Hangfoglaló Program induló zenekari programjába, kijöttek a debütáló lemezükkel, Junior Artisjus Díjat kaptak, velük indult az idei Dalfutár, és koncerteztek itt ott amott a vírushelyzet árnyékában. A sok esemény bő 1 év alatt történt, és nem érdemtelenül. Zenéjükben rock, funk, soul, metal, jazz, hip-hop és pop műfajok keverednek, és mindezt olyan különleges módon teszik, hogy nehéz levenni róluk a szemüket egy pillanatra is koncert közben.

Az Antares mellé betársult szombat estére a Perfect Pill. A zenekar a budapesti underground élet egy rendkívül izgalmas feltörekvő produkciója. Progresszív és grunge elemekkel tarkított modern rockzenéjével és keserédes dallamaival egyszerre szól a saját magát megismerni vágyó és új impulzusok felfedezésére nyitott emberhez. Művészi igényességű klipjeivel és egyedi megszólalásával fontos történeteket mesél el a világunktól való elidegenedésről, az álmodozásról és a valósághoz visszavezető útról.

A bemelegítés a Snailgardn zenekarnak jutott. A gyulai származású, de már Pesten tevékenykedő együttes hat évvel "On The Path" című debütáló nagylemezük után bújt ki a csigaházból vadonatúj "The Consumer" című EP-jével, mely megmutatja a zenekar mélyebb, progresszívebb oldalát - mindezt egy modernebb, harapósabb hangzással fűszerezve.

További infók az eseményben.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6916202532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása