Fülesbagoly

Nyűg a férjnek a vásárlás, erről dalol az Alma Együttes énekese

2020. szeptember 03. - Bagolyhír

Mi történik, ha az asszony egy méretes bevásárlólistát nyom a párja kezébe? A férj azonnal leizzad, próbál tiltakozni, ami nem jár eredménnyel, aztán elindul a nagy kalandra. Persze semmi sincs meg a boltban, és inkább mást vásárol a szerencsétlen ember. A nagybevásárlás ezen kalandjait most Buda Gábor, az Alma Együttes frontembere énekelte meg.

buda_gabor_muhallal.jpg

A dal az Apu vásárol címet viseli, és a férj bevásárlással kapcsolatos megpróbáltatásairól szól.
- A nejem gyakran ad méretes bevásárlólistát a kezembe – árulta el Gábor. - Nem szeretek, de tudok vásárolni. Ez leginkább abban nyilvánul meg, hogy sokkal több mindent veszek, mint amit feladatul kapok. Megyek az áruházban a sorok között, és látom, hogy erre és erre is szükség van még, és berakom a kosárba. Így lehetséges, hogy két termék helyett tizet viszek haza. Ha meg nem találok valamit, mert azért az nem ritka, akkor azonnal segítséget kérek. Illetve az is előfordul, hogy mást veszek, mint amit kell. Kis túlzással elküld a feleségem ropiért, de gördeszkával térek haza.
A dalt zenéjét Warnusz Zsuzsa írta és hangszerelte, Hegyi György szerezte a szövegét. Olyan kiváló muzsikusok játszották fel, mint Cseke Gábor (zongora), Hárs Viktor (basszusgitár) és Pusztai Csaba (dob), sőt, a vokálokat Lajtai Kati énekelte fel. A vidám kis dalhoz klip is készült a PUR E stábja által.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3216188014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása