Fülesbagoly

A Zajnal nyerte a Fülesbagoly Tehetségkutató fővárosi döntőjét

2020. augusztus 24. - Bagolyhír

Desinger folk, ahogy a Zajnal a saját zenéjüket röviden nevezi. Ez az a muzsika, ami levette a zsűrit a lábáról, és így az instrumentális világzenei együttes nyerte a Fülesbagoly Tehetségkutató budapesti döntőjét. Második helyen a Kontraszt, harmadik helyen a Feed the Mogul végzett.

zajnal_3.jpg

Rendkívül erős mezőny gyűlt össze vasárnap az Analog Music Hall-ban. Nem véletlenül mondta azt Andrásik Remo zsűritag, hogy a 10 döntős koncertjét simán elfogadta volna az Öröm a Zene nagydöntőjének. A mezőny nemcsak erős, hanem nagyon színes is volt, kezdve az akusztikus triótól a hip-hop rockon át a szólóelőadóig bezárólag.
A harmadik helyen a Feed the Mogul végzet, akik a grunge/noise rockjukkal szétkapták a színpadot, itt is elhangzott a zsűri részéről a világszínvonal kifejezés. Második lett a Kontraszt. Az énekesnő - gitáros duó szívszaggató előadása, mély mondanivalója teljesen hatása alá kerítette a zsűrit. Első helyen végzett a Zajnal. A négy népzenész virtualitása, zenei látásmódja mind a négy ítészt arról győzte meg, hogy ők a legjobbak. A végeredmény a különdíjakkal így alakult:

1. helyezett: Zajnal
2. helyezett: Kontraszt
3. helyezett: Feed the Mogul
A legjobb énekesnő: Mirtse Kori (Kontraszt)
A legjobb énekes: Ipolyi-Gáts Hunor (Feed the Mogul)
A legjobb zenész: Tamás Boldizsár citerás (Zajnal)
A legjobb dalszövegíró: a Kontraszt szerzői
Fellépés a Margaret Island előtt: Kontraszt
Fellépés a Campus Fesztiválon: Drimba Cristina
Fellépés a Művészetek Völgyében, a Harcsa Veronika Udvarban: Szinnyai Dóri
Fellépés a Fekete Zaj Fesztiválon: Feed the Mogul
Lemezkiadás a Music Fashion részéről: The Buttz
Grafikai arculattervezés: Feed the Mogul
WMMD-különdíj: Urgent Serenity

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5016174484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása