Fülesbagoly

Fogadj örökbe egy zenészt vagy egy hangszert!

2020. július 16. - Bagolyhír

Mindenki tisztába van már azzal, hogy mennyire nehéz helyzetbe kerültek a hazai zenészek azzal, hogy nincsenek fesztiválok, és koncertek is csak korlátozottan és alig pár hete vannak. Egy civil kezdeményezés megoldást kínál arra, hogyan lehetne segíteni a muzsikusokat.

zene.jpg

Bihari Viktória blogger állt elő az ötlettel. Egy nyilvános posztjában azt javasolja, hogy lehessen a kedvenc zenésszel sörözni, ebédelni, dumálni, és ezért pénzt kapnának. Vagy ha egy társaság összedobna x összeget, akkor csak nekik játszana a zenész. Illetve egy ismert zenész hangszerét is örökbe lehetne fogadni jelképesen, 1-2 ezer forint utalással. Az ötlet friss, ezért még kezdeti stádiumban van, mindenesetre egy nyilvános csoport már létrejött, ahol egymásra találhat zenész és rajongó. Remek kezdeményezés. Hajrá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7616009698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása