Fülesbagoly

Újraindul a Beavis and Butt-Head

2020. július 02. - Bagolyhír

Két évad erejéig ismét lesz Beavis and Butt-head, miután a kultikus rajzfilmsorozat atyja, Mike Judge a folytatás mellett döntött. A két gyíkarc kalandjait a Comedy Centralon lehet majd nézni.

beavis-and-butthead.jpg

Ha a korod miatt nem futottál bele a rajzfilmsorozatba, akkor annyit érdemes tudni, hogy '93-ban indult, elég nagyot ment az MTV-n, és 18 évet élt meg. A történet két kreténről szól, akik mindenféle hülyeséget csinálnak. Rendszeresen rügyvednek a tévé előtt, és a képernyőn futó klipeket kommentálják. Sokat futott náluk anno a Megadeth, a Primus, a Nirvana és a White Zombie is. 
Az új sorozatokban Beavis és Butt-Head a Z generáció világában találja magát, és tele lesz olyan vonásokkal, amelyekkel a régi és az új rajongókat is meg lehet szólítani - írja az index. Judge lesz az író, a producer, és a két főhős hangját is ő kölcsönzi.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7415978662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása