Fülesbagoly

MattSet: lemez, klip és Tabán

2020. június 26. - Bagolyhír

Apák Napja címmel megjelent a MattSet második nagylemeze. Az album felvezetéséhez a karantén alatt klipet készítettek a Velünk él a Ház dalhoz, ami szintén most jött ki.

matyi_15.jpg

Míg az első nagylemezt a Pannónia Stúdióban, egyszerre rögzítette a zenekar, most egész másképp zajlott a lemezfelvétel. Az Apák Napja lemeznél már a demók is majdnem készre lettek hangszerelve, majd a zenekari próbák során kialakították a végleges formát. A felvételek öt különböző stúdióban készültek és volt, amit a zenekar magának rögzített.
- Külön érdekesség, hogy Bubenyák Zoli volt az előző albumon a billentyűs és most ő lett ennek a lemeznek a hangmérnöke. Ezúton is külön köszönet Neki, fantasztikus munkát végzett! - tudtuk meg a zenekartól - A karantén időszak jelentősen lelassította a dolgokat, sok mindent újra kellett gondolni, de végül minden összeállt. A lemezen számos tehetséges zenész muzsikál - Temesi Berci, Tornóczky Feri, Fésűs Ádám, Papp Csaba és vendégként közreműködött Nagy Ágnes (vokál), Bacsa Zoli (trombita), Erdei Sára (szaxofon) és Gerendás Hanna (tangóharmónika). Az album ma már minden online zenei áruházban elérhető

 

A lemezmegjelenés után sem tétlenkedik az együttes: forgatják a következő videóklipet, amit a tervek szerint a nyáron szeretnének megjelentetni, s közben gőzerővel készülnek az augusztus 21-i legendás Tabán koncertre, ahol igazi ikonok előtt léphetnek színpadra.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2315960318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása