Fülesbagoly

Újra lehetnek 500 fős koncertek

2020. június 18. - Bagolyhír

Ma éjjel megjelent a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet megszűnéséről szóló kormányrendelet, amelyben sok egyéb intézkedés mellett szó van a „zenés, táncos rendezvényekről” is. Eszerint újra lehetnek 500 fős koncertek bel- és kültéren.

buci.jpg

A rendelet azt írja:
A zárt helyen vagy a nem zárt helyen tartott zenés, táncos rendezvény – függetlenül annak nyilvános vagy nem nyilvános, valamint alkalmi vagy rendszeres jellegétől – abban az esetben tartható meg, ha a rendezvény helyszínén a jelenlévők létszáma (beleértve az ott foglalkoztatott személyeket) egy időben nem haladja meg az 500 főt.
Így kisebb koncerteket már lehetnek Magyarországon, de a fesztiválok megtartása még mindig kérdés. Jelen állás szerint augusztus 15-ig biztosan nem tudnak fesztiválok nyílni, kérdés, hogy utána mi lesz. Mindenesetre a SZIN, a Fishing on Orfű, az EFOTT, a Kolorádó és a Fekete Zaj tartja magát ahhoz, hogy augusztus második felében várják a bulizókat.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7215841454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása