Fülesbagoly

Stadionshow-ra készül a Republic, a Tankcsapda és Bagossy-ék

2020. május 29. - Bagolyhír

Különleges tanévnyitó stadionshow-ját az idén is megrendezi a Debreceni Egyetem (DE): a tervek szerint szeptember 16-án ismét megtöltik a húszezres Nagyerdei Stadiont - adta hírül honlapján az intézmény.

bagossy.jpg

Az MTI-hez is eljuttatott közleményük szerint "a Tankcsapda, a Bagossy Brothers Company és a Republic közreműködésével idén is egyedülálló, a helyzethez igazodó és az aktualitásokról megemlékező közösségi élményt ígér a yoUDay".
A tervek szerint immár ötödik alkalommal töltheti meg a Nagyerdei Stadion lelátóit a Debreceni Egyetem polgársága, amennyiben szükséges, a megfelelő egészségügyi előírások mellett - írták.
Kiemelték: a stadionshow sztárfellépői mellett ezúttal is közreműködnek az intézmény társulatának, az Odeon-ZeneTheatrum színinövendékei, az egyetem művészhallgatói és sportolói, de számos meglepetésvendége is lesz a rendezvénynek. (MTI)

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9515728418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása