Fülesbagoly

Autós koncerteket tart a Tankcsapda

2020. május 18. - Bagolyhír

A külföldi példákhoz hasonlóan itthon is lesz autós koncert, ráadásul kettő, és a Tankcsapda tartja őket. Ez első május 29-én lesz Debrecenben, a második május 30-án Székesfehérváron. Az elsőre 600, a másodikra 300 kocsi hajthat be.

tcs_3.jpg

Lukácsék ma egy új dalt is bemutattak a Petőfi Rádióban Szüless meg újra címmel, amit majd eltolnak a bő 1 órás koncerteken. A zenekarhoz kapcsolódó hír, hogy limitált példányszámban piacra dobták a Tankcsapda Whiskey-t. A 225 példány 2 perc alatt elkelt. A teljes bevételt a Debrecen Város Segélyalap kapja. Jelen állás szerint a Tankcsapdának három hagyományos koncertje lesz a nyáron: augusztus 15-én Esztergomban, 22-én a Strand Fesztiválon és 29-én a Zorall Sörolimpián. (Fotó: Tankcsapda Facebook /Bauer Attila)

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2215705522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása