Fülesbagoly

Amíg álmodott, írt egy lemezt a Sorbonne Sexual

2020. május 10. - Bagolyhír

Amíg álmodik címmel megjelent a Sorbonne Sexual harmadik nagylemeze. Hozzávetőlegesen egy éven keresztül készült, két klipes dal vezette fel, a Detenekem és a Boldog az, az utóbbit a Fülesbagoly Special tehetségkutató nyereményeként készíthette el a zenekar. Az új albumot rögtön fel is tolták a YouTube-ra- mutatjuk.

bands_through_the_lens.jpg

Az új anyag producere Egyedi Péter (Óriás, Mmamt, Rájátszás), a felvételek a szegedi Miracle Sound stúdióban készültek Szabó Szebasztián és Sóti Norbert kezei alatt. A lemez az eddigi Sorbonne korongokhoz képest egy letisztultabb, egységesebb képet mutat, bár az eddig a zenekart fémjelző progresszív elemek is felsejlenek - olvasható a hozzánk eljuttatott sajtóinfóban. A cím csupán azt szeretné sugallni, hogy amíg a zenekar az új felállását próbálta megszilárdítani, akkor arról álmodozott, hogy majd egyszer révbe ér a dolog és egy teljes értékű anyaggal tud előállni, és az alkotói közösség azt vette észre, hogy amíg álmodik, addig megírt tulajdonképpen egy lemezt.

A Kapcsoló című dalhoz készítünk klipet, mely alapvetően a visszafordíthatatlan egzisztenciális krízisekről beszél, arról a kapcsolóról, ami az életet kapcsolja le és nem a létet. A főszerepben Bezerédi Zoltán, A Katona József Színház Kossuth- és Jászai Mari díjas színésze, rendező Kathy Zsolt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3515677872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása