Fülesbagoly

Lényegében eldőlt: nem lesz idén Sziget, Volt és Sound sem

2020. április 30. - Bagolyhír

Miután a Kormányinfón ma bejelentették, hogy augusztus 15-ig 500 főnél nagyobb rendezvény nem lehet Magyarországon, lényegében kijelenthető: a nyári fesztiválszezon nagy része elmarad. Aki az arénás nagykoncertek megtartásában hitt még, annak is csalódnia kell sajnos.

fest.jpg

Várható volt, de most már biztos is, hogy a nagy rendezvények elmaradnak a nyáron. A korlátozás érinti többek közt a Campus Fesztivált, a Művészetek Völgyét, az EFOTT-ot, a Balaton Soundot, a Volt Fesztivált és a Szigetet is. Az augusztus végére költöző Fishing On Orfű és Kolorádó Fesztivál, illetve az eleve nyár végén rendezendő Szegedi Ifjúsági Napok még reménykedhet.
Arra is lehetett számítani, hogy a Nyugat-Európában már sztornózott fesztiválok miatt nem fognak Magyarországra jönni világsztárok a nyáron, de a korlátozás miatt ez már biztos. A rendelet olyan gigabulikat érint, mint Korn, a Sytem Of a Down és az Aerosmith koncertje. Egyelőre csak találgatásokba tudunk bocsátkozni, de vélhetően a Budapest Park és a Track sem fog kinyitni augusztus 15-ig.Aamint vannak hivatalos infók, jelentkezünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1415650208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása