Fülesbagoly

Ritka koncertfelvételekkel segíti rajongóit a Radiohead

2020. április 11. - tothjutka

Tágra nyitotta digitális archívuma ajtaját a Radiohead, és a karantén alatt régi koncertfelvételekkel szórakoztatja a rajongóit.

radiotete.png

A közelmúltban alakult meg a Radiohead Public Library (a Radiohead Közkönyvtár), amely valójában azt jelenti, hogy a brit rockbanda megnyitotta az archívumát és számos tartalmat, zenéket, ritkaságokat, különlegességeket, soha nem publikált kép- és hangfelvételeket hozott nyilvánosságra a honlapján. A zenekar most a régi koncertfelvételeit a YouTube-on teszi elérhetővé, hogy az élménnyel valamelyest enyhítse a karanténba kényszerült rajongók sóvárgását az élő fellépések iránt. Elsőként április 9-én délután a Live From a Tent in Dublin (Élőben egy sátorból Dublinban) című koncertfelvételt tették ki a csatornájukra, amely 2000. október 7-én készült. A fellépésen elsősorban a Kid A című lemezük dalait adták elő, amely egy héttel azelőtt jelent meg.

A Radiohead dobosa, Philip Selway egyébként még február elején azt nyilatkozta az NME magazinnak, hogy a zenekar 2020-ban egyéves szünetet tart, hogy mindannyian a saját projektjeikre koncentrálhassanak. A Radiohead utolsó, A Moon Shaped Pool című lemeze 2016-ban jelent meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1415605814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása