Fülesbagoly

Marihuánás főzőműsort indít Kelis

2020. március 21. - tothjutka

Rendhagyó főzőműsorral jelentkezik a Netflixen az amerikai énekesnő, Kelis. A Cooked With Cannabis című gasztroműsorban ugyanis kannabisz felhasználásával készítenek ételeket a versenybe meghívott séfek. Az első epizód áprilisban kerül adásba.

kelis_yo.png

A Milkshake és a Trick Me című világslágerek előadója, Kelis egy hatrészes főzőshow műsorvezetőjeként tűnik fel hamarosan a Netflix kínálatában. A Cooked With Cannabis című műsorban – ahogy az a címéből is kiderül – olyan ételeket kell készíteniük a résztvevőknek, amelyekhez valamilyen módon kannabiszt, vagyis marihuánát használnak fel. Minden epizódban három szakács versenyez majd egymással, és egy háromfogásos menüt kell elkészíteniük a megadott feltétellel. A győztes kapja a 10 000 dolláros díjat. Kelis műsorvezetőtársa Leather Storrs portlandi séf lesz, aki tavaly azt nyilatkozta, hogy ő akar „a kannabisz Anthony Bourdain-je” lenni – utalva a tavaly elhunyt, nemzetközileg elismert sztárséfre.

A műsor első évadában ismert emberek lesznek a vacsoravendégek, köztük Ricki Lake amerikai talk show műsorvezető-színésznő vagy a Too $hort nevű rapper-producer.

Kelis az Instagramon azt írta: „Izgatott vagyok, hogy bejelenthetem nektek a Cooked with Cannabis című új műsoromat a Netflixen! Aki ismer jól tudja, mennyire imádom a Netflixet, szóval ez egy valóra vált álom. Érdekes módon, ez egy olyan lehetőség, amit nem én kerestem magamnak, hanem megtalált a feladat. Séfként nagyon izgatják a fantáziámat ezek az ételek, átlagemberként pedig kíváncsian várom, mennyire erős ez a téma a jelenlegi társadalmunkban. A mi országunkban sokféle módon próbálnak bizonyos embercsoportokat szisztematikusan elnyomni, miközben kulturális értelemben véve fontos lenne, hogy tanuljunk egymástól és közösen fejlődjünk”. A sajtóhírek szerint a főzőshow első epizódját április 20-án tűzi műsorra a Netflix.

Az amerikai énekesnő idén ünnepli a Kaleidoscope című lemeze megjelenésének 20. évfordulóját. Európai turnéja keretében a budapesti koncertjét március 3-án még meg tudta tartani az Akvárium Klubban, de a koronavírus terjedése miatt a fellépései többségét le kellett mondania.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6815541040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása