Fülesbagoly

Új lemezzel jelentkezett Parov Stelar

2020. március 19. - tothjutka

Megjelentette Voodoo Sonic Part 2. című új lemezét Parov Stelar. Az electro swing stílus osztrák úttörője és világsztárja egy klipet is közzétett a Brass Devil című dalhoz.

parov_pictures.jpg

A jelek szerint visszatért az electro swing és a swing house gyökereihez Parov Stelar és zenekara. Az osztrák világsztár (valódi nevén Marcus Füreder) a legutóbbi, The Burning Spider című 2017-es lemezén kicsit elkanyarodott az eredeti stílusától, és zenéjében felbukkantak balkáni motívumok, soul, pop és rap elemek is. Most azonban úgy tűnik, hogy a Voodoo Sonic című trilógia második felvonásában újra a swing house dominál.
Az új lemez elsőként bemutatott dala, a sodró lendületű Brass Devil rézfúvós futamai táncra csábítanak.

Ha a járványhelyzet engedi, akkor Parov Stelar zenéire Magyarországon legközelebb Zamárdiban lehet majd bulizni a STRAND Fesztiválon, amit augusztus 18-22. között rendeznek meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2215535544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása