Fülesbagoly

Több magyar zenekar is online koncertet ad

2020. március 12. - Bagolyhír

A koronavírus miatt leállt a kulturális élet Magyarországon, legalábbis olyan formában, hogy bezártak az intézmények. Számos előadó rajongótábora viszont nem marad élő zene nélkül, egyre több magyar produkció jelenti be online koncertjét.

majka_1.jpg

Az első netes koncertet Tolvai Renáta és zenekara tartja, ők ma 18 órától zenélnek az Instagramon. Majka és Tóth Vera is bejelentette, hogy élőben közvetíti a zenekari próbáját, időpontok egyelőre itt nincsenek. A Tankcsapda már kész tényként közölte a Facebookon, hogy március 20-án, pénteken 19 órától online koncertet adnak. A Carson Coma egyenesen az A38 Hajó színpadáról költözik be a háztartásokba március 25-én. Az Elefánt is meglebegtette a live steamet egy Facebookon feltett kérdéssel. Időközben a Ferenczi György és a Rackjam is bejelentette, hogy március 14-én 20 órától koncertezik a YouTube csatornáján a Szimpla-kertből. Nos, akkor induljon a koncertszezon a neten!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3515516860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

glantos70 2020.03.13. 16:18:56

A neten közvetített koncertek nyilván nem annyira hangulatosak, de ettől függetlenül szerintem ez egy remek ötlet!

mindenannyi 2020.03.15. 11:08:59

Mondjuk érdekes leszTankcsapda koncertet úgy nézni, hogy nem ad hozzá a feelinghez a közönség hangja, reakciója, éneke, stb., ez szerintem szerves része egy koncertnek, és bár minden tiszteletem az együttesé és a kezdeményezésé, kicsit tartok a végeredménytől, hogy így milyen lesz?
süti beállítások módosítása