Fülesbagoly

Szólóturnét jelentett be a Paramore énekesnője

2020. március 11. - tothjutka

Májusban szólóban indult turnéra Hayley Williams. Az amerikai Paramore volt énekesnője európai és amerikai nagyvárosokban is bemutatja Petals for Armor című lemeze dalait.

williams-3.jpg

Bejelentette pályafutása első szólóturnéját Hayley Williams. A Petals for Armor című szólóalbuma dalait elsőként az európai rajongók, egészen pontosan az amszterdami Melkweg Max közönsége hallhatja élőben május 13-án, majd az énekesnő a brightoni Great Escape Festival programjában lép fel, utána pedig Londonban, Párizsban és Kölnben mutatkozik be szólóban. Az európai állomásokon a The Ninth Wave lesz a vendégzenekar. Európa után Hayley Williams visszatér az Egyesült Államokba, és május 28-tól Seattle-ben folytatja a turné amerikai részét, amely június végéig tart. Ott az Arlo Parks lesz az előzenekar. A jegyeket március 13-án kezdik árusítani.

-Wow, turnéra megyek. Egyedül. Ez már nem a Paramore, és őszintén szólva egy kissé be is vagyok rezelve. De tudom, hogy az otthonomon kívül, ahol a kutyámmal élek, nincs számomra biztonságosabb hely a világon, mint a színpad, ahol olyan emberek előtt állhatok, akiknek a szeme előtt nőttem fel, miközben kiénekeltem a tüdőmet is – nyilatkozta az énekesnő-dalszerző.

Hayley Williams Petals for Armor című szólólemeze május 8-án jelenik meg az Atlantic Records kiadónál, de a YouTube-on már közzétett néhány szerzeményt, például a Cinnemon című dalhoz készült videót.

A 2004-ben alakult Paramore öt stúdiólemezt adott ki, az utolsót 2017-ben After Laughter címmel. Az amerikai rocktrió olyan slágerekkel vált világhírűvé, mint a Misery Business, The Only Exception, Still Into You vagy az Ain't It Fun. Az energikus csapat 2013-ban a Budapest Parkban is óriási sikerű koncertet adott.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2715514954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása