Fülesbagoly

Tündérvese és Perfect Pill hamarosan a Trip Hajón

2020. március 10. - Bagolyhír

A budapesti underground két ígéretes, feltörekvő bandája, a Tündérvese és a Perfect Pill koncertezik a Trip Hajón április 9-én. Előbbi pár új nótát is műsorra tűz, utóbbinak meg konkrétan ez lesz az EP-bemutatója. Szóval erősen ajánlott program.

tundervese.jpg

A Perfect Pill progresszív és grunge elemekkel tarkított modern rockzenéjével kényezteti az arra fogékony hallgatóságot. A zenekar ezen az estén mutatja be legújabb, 'Fear of Missing Out' címre keresztelt EP-jét, melynek felvezetéseként ősszel a bécsi Praterben forgatott Distances címet viselő dalukhoz, illetve januárban az álmodozás és a múltban merengés élményét megjelenítő Reverie című dalra már videoklippel is jelentkeztek. 

A Tündérvese az alterrock és a modern metal különleges egyvelegét viszi színpadra úgy, hogy keleties dallamok is megjelennek a zenéjükben. Több klubfellépéssel és fesztivál-koncerttel a hátuk mögött eddig két EP-jük (Telhetetlen [2012], Kincsem [2015]), és egy nagylemezük jelent meg (Tündérvese [2017]). A zenekar 2019-ben bekerült a Nemzeti Kulturális Alap Hangfoglaló programjába is, amelynek keretében jelenleg második nagylemezükön dolgoznak. Ebből is majd kap ízelítőt, aki április 9-én a Trip Hajón mulat. Minden további infó az eseményben

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3615513934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása