Fülesbagoly

A Korn meglovagolta a koronavírus-pánikot

2020. március 06. - tothjutka

Saját, logózott szájmaszkot dobott piacra a Korn, amiből egyetlen nap alatt az összeset elkapkodták a (koronavírus miatt aggódó) rajongók. Az amerikai nu metal zenekar június 9-én ad koncertet Budapesten.

korn_mask.jpg

Jó üzleti érzékkel (?) lovagolta meg a koronavírus miatt kialakult helyzetet a Korn. Az amerikai banda néhány napja a webshopjában dobta piacra a Korn nevével ellátott szájmaszkot. A rajongók egyetlen nap alatt elkapkodták a teljes készletet, pedig a maszk valójában nem jó semmire azon kívül, hogy menőzni lehet vele: a termékek ugyanis hatásukat tekintve nem valódi egészségügyi maszkok, hanem csak zenekari emléktárgyak, vagyis a viselőiket nem fogják megvédeni semmilyen fertőzéstől. Ennek ellenére a rajongók darabonként 10 dollárért ( kb. 3000 forintért) sáska módjára, gondolkodás nélkül vásárolták fel a teljes készletet. Akinek már nem jutott belőle, feliratkozhat a listára, és értesítést kérhet arról, ha újra kapható lesz a maszk.

A Korn májusban Los Angelesből indul turnéra és az Amerikai Egyesült Államok után Európában is számos helyen fellép, köztük június 9-én Magyarországon is. Nem lennénk meglepve, ha a rajongók egy része a Korn szájmaszkját viselve bukkanna fel a Papp László Budapest Sportarénában.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9915507854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása