Fülesbagoly

Godflesh is lesz a Fekete Zaj fesztiválon

2020. február 23. - Bagolyhír

Az indusztriális metal úttörői, a brit Godflesh is fellép a Fekete Zaj fesztiválon. Bár több, mint 3 évtizede léteznek, ez lesz az első magyarországi koncertjük. 

gf.jpg

A Fekete Zaj az egyik legkülönlegesebb fesztivál itthon, legalábbis ha az atmoszféráját nézzük, mindenképpen. Mátrafüreden, a Sástónál augusztus közepén rendezik meg évről évre, így lesz ez idén is. És bár a rendezvény nevében ott a fekete kifejezés, a felhozatal rendkívül színes. A most bejelentett fellépők között van például luxemburgi neofolk, vancouver-i new wave, emo Göteborgból és rituális ambient Szibéria szívéből. Meg az előbb említett Godflesh, ami elég nagy durranás. Halkan jegyezzük meg, hogy ezen a remekbeszabott fesztiválon jövőre a budapesti Fülesbagoly Tehetségkutató egyik különdíjasa is színpadra áll. Minden további infó a fesztivál eseményében

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8615487656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása