Fülesbagoly

Életrajzi filmmel búcsúzik a Kiss

2020. február 23. - tothjutka

A tervek szerint jövő nyáron mutatják be a mozik a Kiss együttes életrajzi filmjét. Az időzítés azért érdekes, mert a zenekar korábban bejelentette, hogy pályafutása utolsó koncertjét 2021. júliusában adja.

kiss_band_1.jpg

A Queen, a Mötley Crüe és Elton John után a Kiss pályafutásáról is életrajzi film készül. A rajongók között terjedő pletykát a banda menedzsere, Doc McGhee egy interjúban megerősítette, sőt hozzátette, hogy valójában két film is készül a zenekarról. Az egyik egy dokumentumfilm, amelynek már zajlanak a munkálatai. A másik pedig egy zenés, életrajzi film lesz, amit várhatóan 2021. júliusában mutatnak be a mozik. – „A forgatókönyv nagyjából már megvan, és annyit még elárulhatok, hogy Mark Cantonnel dolgozunk, aki kiváló producer és remek ember. Most állítjuk össze a stábot, már megvan a rendezőnk és még pár ember. Remélhetőleg, hamarosan beáll mögénk egy cég, és megkezdhetjük a forgatókönyv véglegesítését. Ha minden jól megy, akkor jövő júliusra mozikban lesz a film, bármit is csinálunk akkor – utalt Doc McGhee arra, hogy a Kiss korábban bejelentette: utolsó koncertjét 2021. július 17-én adja New Yorkban.
A legendás zenekar End of The Road című búcsúturnéja idén nyáron, 2020. július 16-án ér Magyarországra, a Papp László Budapest Sportarénába.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9115488382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása