Fülesbagoly

Anti-Valentin-napot tart a Junkies és az Aurora

2020. január 30. - Bagolyhír

Negyedik alkalommal tart hangos-punkos rock&roll estet a Junkies és az Aurora Budapesten, a Barba Negra Music Clubban. A közös buli ezúttal február 14-re esik, viszont a két banda nem különösebben rajong a szerelmesek napjáért, ezért Anti-Valentin programmal állnak színpadra.

junkies.JPG

Mindkét együttes bővelkedik a pikírt szövegű szerelmes dalokban. A Junkies olyan slágereket tudhat magáénak a témában, mint a Miattad iszom te állat, az Alkohol vagy a Szerelmes vagyok (magamba), és a vadiúj daluk - ami a Barba Negrában debütál -, a Mindenkit utálok is ebben a szellemben fogant. Koncertjük gerincét ilyen és ehhez hasonló szerzemények adják.

anti-valentin.jpg

- Műanyag, konzum idiotizmus – vallja Szekeres András, a Junkies énekese a Valentin-napról. - A kereskedelem találta ki, hogy minél több mindent el lehessen adni, ráadásul Magyarországon nincs is hagyománya. Imádom Amerikát, de azt érzem, hogy ránk vannak erőltetve az ünnepeik, a sportjaik meg a Coca-Cola. Visszafelé meg nem működik, legalábbis túl sok Traubit nem adnak el az Egyesült Államokban. Vannak szerelmespárok, akik az év 363 napjában civakodnak, csak Karácsonykor és Valentinkor hagynak fel a veszekedéssel. Szóval nem túl jó a viszonyom a Valentin-nappal, így aztán Junkies-osan, szellemesen belekapaszkodunk a témába.

aurora_1.jpg

Az Aurorának szintén nem kell egy kis anti-romantikáért a szomszédba menni, best of programjukba olyan szerelmesnek egyáltalán nem nevezhető dalokat illesztenek be, mint a Mindegy is talán vagy a Miért ne lennél. Mi több, a győrszentiváni punkok pár dalos ízelítőt adnak az ősszel megjelenő új nagylemezükből is.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4415446992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása