Fülesbagoly

Közös turnéra megy a Trillion és az Antares

2020. január 15. - Bagolyhír

Ha underground és rock, akkor nehéz ma tökéletesebb párosítást összeállítani annál, hogy Trillion és Antares. Márpedig ez a két jóravaló zenekar tavasszal letol egy rövid közös turnét Magyarországon. Négy város zenerajongói már dörzsölhetik a tenyerüket. 

trillion_2019_web.jpg

Az Áron András "Apey" (Lazarvs), Lee Olivér (ék), Mohácsi Mátyás (Shell Beach, Takkra, ex-Grand Mexican Warlock) és Szabó László (Jazzékiel, Mezzum, ex-Grand Mexican Warlock) felállású Trillion bő két hónap múlva újra aktivizálja magát, ami nem lehet könnyű, lévén, hogy Apey-nek biztos tele a naptárja, és Olivér sincs alulfoglalkoztatva. Ezúttal négy koncertre bújnak ki a barlangjukból, a miniturné emígyen néz ki: március 20. Kecskemét / Kilele Music Cafe, április 3. Budapest / Akvárium Klub, április 4. Pécsi Est Café, április 24. Szeged / Grand Café.

Öröm az örömben, hogy mind a négy bulira viszik magukkal előzenekarnak a pszichoprogrockjazzchill Antarest, akikről kijelenthető, hogy 2019 az ő évük volt. Megnyerték a budapesti Fülesbagoly Tehetségkutatót, az Öröm a Zenét, bekerültek a Hangfoglaló Program induló zenekarai közé. Szóval ez a két überkirály banda együtt látható hamarosan. Örvendezzünk az Úrnak!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3815411348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása