Fülesbagoly

Körbejárja az országot a 10 éves Intim Torna Illegál

2019. december 26. - Bagolyhír

Tíz éves az Intim Torna Illegál, és a jubileum apropójából februárban és márciusban körbeturnézzák az országot. A koncertezés Valentin napján indul az Akvárium Klubban, ahol az előzenekaruk az Abigél lesz.

iti_2019.jpg

Az Intim Torna Illegál a napokban új dallal jött ki Csillagtengeren címmel, és a számot meg is filmesítették. Egészen pontosan egy nagyon kedves, hangulatos animációs klip készült az énekes-dalszerző-grafikus Barkóczi Noémi által. 

Az együttes a 10 éves szülinapja kapcsán országos turnéra megy jövő év elején. Február 14. kezdenek az Akvárium Klubban, itt az Abigél játszik előttük, akik a Fülesbagoly Tehetségkutatón nyerték a fellépési lehetőséget. Az Intim Torna Illegál utána Sopronban, Győrben és Pécsett játszik. Márciusban Debrecenben, Miskolcon, Székesfehérváron, Gödöllőn, Kapuváron és Tatabányán zenélnek. További infó az eseményekben.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7215366976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása