Fülesbagoly

A 1Life is ott lesz a pénteki Bandaturkálóban

2019. december 17. - Bagolyhír

Elég komoly zenei csemegének lehetne szem- és fültanúi december 20-án az Akvárium Klub látogatói: az idei Öröm a Zene tehetségkutató-sorozat döntőjéből három zenekar, az Antares, a Poytrip és a 1Life egy estén ad koncertet. 

1life_2019_2.jpg

A három együttes tagjai az Öröm a Zene döntőben találtak egymásra, és döntöttek úgy, hogy fellépnek közösen. Az est neve Bandaturkáló, ami lényegében egy önszerveződő koncertsorozat első alkalma. A hátteret az Öröm a Zene adja, a koncerteteket, illetve a további eseményeket az együttesek szervezik. A december 20-i buliban az egyik fellépő a 1Life, melynek tagjai átlagosan mindössze 20 évesek, de lassan már 5 esztendeje létezik a csapat. A szolnoki együttes dallamos rock vonalon mozog. Zenéltek már a Belmondo és a Blahalousiana előtt is.

- Nagy öröm a zenekar számára a szakma és a közönség pozitív visszajelzése, az Öröm a zene tehetségkutató idei döntőjébe kerülés, valamint az, hogy végre az Akvárium színpadán is megmutathatjuk magunkat - mondja Bajnai Marcell, a 1Life énekes-gitárosa. - A 2019 elején megjelent első nagylemezünk után sorra születtek az újabb és újabb dalok, melyekből jónéhány a december 20-i koncerten is elhangzik majd. A tervek szerint, a már jóval kiforrottabb, stílusában valamivel keményebb szerzemények száma a jövő évben még tovább bővül majd, és akár egy következő albumra való anyag is összegyűlhet. A zenekar célja továbbra is a produkció fejlődése, és hogy minél szélesebb körökbe juttathassuk el az üzeneteinket.

A pénteki akváriumos buliról további infókat az eseményben találtok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8015356490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása