Fülesbagoly

Az Akváriumban zárja az évet az Antares

2019. december 13. - Bagolyhír

Ez év elejéig szinte semmit sem lehetett tudni az Antares-ről, aztán lényegében berobbantak a hazai zenei színtérre. Előbb megnyerték a Fülesbagoly Tehetségkutatót, majd az Öröm a Zene nagydöntőjét. Hogy hogyan is látják 2019-et, arról a zenekar gitárosát, Kovács Botondot kérdeztük villáminterjúnkban. 

dsc_9457-11-5.JPG

Igaz, sokáig csak a próbateremben létezett az Antares, de aztán idén nyár elején villámrajtot vett a csapat. Hogyan látjátok az év eddigi történéseit?
- Az év legeleje még a szárnypróbálgatásokkal telt. Aztán amikor elindultunk a Fülesbagoly Tehetségkutatón, mi lepődtünk meg a legjobban, hogy megnyertük. Hatalmas segítségeket kaptunk ennek köszönhetően és úgy festett, hogy mozgalmasabb lesz ez az év mint gondoltuk, de azt álmunkban sem hittük volna, hogy az Öröm a zenét is megnyerjük. Nagyon megtisztelő visszajelzéseket, felkéréseket kaptunk és csodás hangulatú koncertjeinek voltak. És még lesz egy! Kijött az első nagylemezünk is, ami hatalmas büszkeség. Csodaév volt!
Mi 2019 konklúziója?
- A 2019-es év konklúziója, hogy továbbra is csak csináljuk azt, amit szeretünk, és ne állítsunk fel magunknak zenei szabályokat. Borzasztóan hálásak vagyunk mindenkinek, akik ilyen csodálatossá tették nekünk ezt az évet. Zsűritagoknak, szervezőknek, a csapatunknak és nem utolsó sorban a növekvő és csodálatos közönségünknek.
Mi várható az akváriumos koncerten?
- Az Akáriumos bulira a nemrég megjelent nagylemez anyagával készülünk és akár a majd következő albumból is akadhat egy kis ízelítő. Plusz minden koncerten történik valami olyan, amit még mi sem tudunk előre.

Az Antares a Polyrtip és a 1Life társaságában koncertezik december 20-án az Akvárium Klubban. Az estet az Öröm a Zene szervezi. További infó az eseményben.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6915350866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása