Fülesbagoly

Világítanak új klipjükben a The Carbonfools tagjai

2019. december 12. - RionaFbly

Megjelent a The Carbonfools hetedik nagylemeze, a Carbonsun, amire az előző albumukhoz hasonlóan, most is felkerült egy magyar nyelvű dal. A Mindent eltakarhoz klipet is forgattak, mutatjuk.

the_carbonfools_press_2.jpg

A klipben látható egyedi UV-festékes felvételek a zenekar dj-je, Titusz lakásában készültek.
– Kicsit szét kellett pakolnom és furcsa volt, hogy pucér fiúk vannak a fürdőszobámban, de jól haladtunk a dologgal – mondta Titusz, aki azt is elárulta, hogy a szöveget az énekes Fóris-Ferenczi Gábor öccse, Áron írta még korábban.
A zenekar elmondása szerint az új album a korábbiaknál letisztultabb és tömörebb lett.
– Nemrég kérdezték egy interjúban, hogy milyenek lettek az új dalok, akkor is azt tudtam mondani, hogy olyan "carbonosak", mert mindenféle hangulat, stílus és ritmus került bele, de talán egy kicsit nyersebb, rockosabb lett a szokásosnál – mondta Fóris- Ferenczi Gábor énekes.
– A szokásos Carbon-témák mellett akartunk beszélni egy kicsit a környezeti és társadalmi témákról is, mint például az emberek manipulálása, vagy a fenntarthatóság. Nagyon sokat dolgoztunk a dalokkal, így meg is csúsztunk egy kicsit a határidőkkel, de örülünk, hogy még sikerült idén kiadni – tette hozzá Gulyás Barna gitáros.
Az új lemez már elérhető a legnépszerűbb zenemegosztó  portálokon, a fizikai példányokat pedig először a zenekar január 23-i Carbonsun lemezbemutató koncertjén lehet majd megvásárolni az A38 hajón. És akkor lássuk a klipet!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9415349194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása