Fülesbagoly

Három énekessel érkezik a Helloween Budapestre

2019. december 05. - NagySzabolcs

Töretlen lendülettel, és mindhárom legendás énekesével áll a Sportaréna színpadára a Helloween 2020-ban. A német power metal zenekar Kai Hansen, Michael Kiske és Andi Deris összefogásával ad ki a nyár végén egy új lemezt, amit Budapesten október 19-én mutatnak majd be élőben.

helloween-studio-couch-print.jpg

2020-ban is zakatol tovább az immár 35 éve működő német power metal legenda, a Helloween. Csakúgy, mint a pár évvel ezelőtti, nagy sikerű Pumpkins United turné során, az idén indított, és jövőre folytatásra kerülő United Alive koncertkörúton is feltűnik majd a zenekar mindhárom énekese: az alapító gitáros-énekes Kai Hansen, illetve Michael Kiske és Andi Derisis. 
A frontemberek barátságáról Andi Deris nemrég így nyilatkozott: „A Pumpkins United turné két éve alatt igazi csapattá, zenekarrá kovácsolódtunk össze, így mind nagyon lelkesek vagyunk a most zajló új nagylemez felvételei kapcsán, hiszen alkotóként ez egy igazán felvillanyozó lehetőség.
”A turnén kialakult héttagú felállás Hamburgban készíti az új lemezt, méghozzá ugyanazt az analóg vezérlőpultot használva, amin anno a Master of The Rings, a Time of the Oath és a Better than Rawis született.Az új Helloween nagylemez megjelenése a következő nyár végén várható, és ezt követően, szeptemberben indul majd el az a turné, amelynek Budapest is része: október 19-én egy igazán hangos és látványos Helloween bulira készülhetünk, méghozzá a Papp László Budapest Sportarénában. A jegyértékesítés december 9-én, hétfőn indul.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1615339502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása