Fülesbagoly

A zene olyan hatást vált ki mint a szex

2019. november 29. - Bagolyhír

Elég forró lett a News Flash 6. adása, ezért aztán nem gyerekeknek való tartalommá minősítettük a YouTube-on. Szóba kerül az Irigy Hónaljmirigy swingerbulija, a zene jótékony hatása, illetve kap hideget-meleget Chris Martin és Janet Jackson is.

yt_cv_06.png

Lóci szerint a Coldplay akciója - miszerint a környezetterhelés miatt nem turnéznak - egészen egyszerűen műbalhé. Azt azért eláruljuk, hogy mindenről minden vélemény nem kerül be az adásba, mert akkor 1 órás lenne (azt meg ki nézné meg?), és a vágás áldozatául estek Jónás Vera Chris Martinnal szimpatizáló gondolatai. Szekeres Andrástól már megszokhattuk, hogy ami a szívén, az a száján, ez most is több kommentárjára igaz. Ennyit a felvezetésről, lássuk a 6. részt!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8815330496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása