Fülesbagoly

Budapestre jön a Deftones, a Nightwish és a Judas Priest

2019. november 08. - Bagolyhír

Ez a nagy bejelentések napja. Ma derült ki ugyanis, hogy Budapestre jön jövőre a Deftones, a Judas Priest és a Nightwish. Pénztárca bekészítve?

nigthwish.jpg

Akkor lássuk időrendi sorrendben a bulikat!
A Grammy-díjas Deftones jövőre új lemezt ad ki, és a turnéjuk Magyarországot is érinteni fogja. Chino Morenoék június 3-án jönnek a Budapest Parkba önálló koncertet tartani, ahol már az új albumról is játszanak.
Félévszázados évfordulóját turnéval ünnepli a Judas Priest jövőre. Minden idők egyik legfontosabb heavy metal zenekara 2020. július 13-án a Papp László Budapest Sportarénában adja elő legnagyobb sikereit - közölte a szervező Live Nation
Lassan már hagyománnyá válik, hogy az elmúlt évtizedek egyik legsikeresebb metal zenekara, a Nightwish a Papp László Budapest Sportarénában várja a hazai rajongókat egy-egy nagyszabású koncertre. Így lesz 2020-ban is, hiszen a napokban bejelentésre került az finn szimfonikus metal együttes következő turnéja: Budapesten bő egy év múlva, 2020. december 7-én játszanak majd, több előzenekar kíséretében.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8615296928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása