Fülesbagoly

A Polytrip indítja a Leander Kills lemezbemutatóját

2019. november 08. - Bagolyhír

Egy 3 számos EP-je már van, és javában írja első nagylemezét a Polytrip. A progrock/grunge/funky zenekar egy hét múlva ízelítőt is ad repertoárjából a Leander Kills budapesti lemezbemutatóján.

polytri2018-1033233.JPG

A Polytrip az idei, budapesti Fülesbagoly Tehetségkutatón nyerte a fellépési lehetőséget a Leander Kills előtt. A buli november 15-én lesz Budapesten, a Barba Negra Music Clubban, ahol Leanderék Luxusnyomor című lemezüket mutatják be. A Polytrip a nyári tehetségkutatóról több nyereménnyel is távozott, a zenekar énekes-gitárosa, Lugosi Dani lett például a nagyszabású könnyűzenei verseny legjobb zenésze. A trió egy hónapja kijött első videóklipjével is, ami a Dancing In The Sheets dalhoz készült.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr415296516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása