Fülesbagoly

A South Park az egyetlen jó musical

2019. november 07. - Bagolyhír

Maradjon vagy ne maradjon a Balaton Sound? Mennyire mutatják a valóságot a zenés életrajzi filmek? Megérdemelték a kitüntetett zenészek az Artisjus Díjat? Többek közt erről értekeztek magyar zenészek a News Flash negyedik részében.

untitled-1.png

Molnár Tibi a The Shudras-ból azt mondja, hogy Zamárdi lakói örülhetnének a fesztiválok által fellendített turizmusnak. Szerinte ez olyan, hogy vásárol a boltban, majd megkérdezi, hogy nem baj-e. Szekeres András, a Junkies énekese az életrajzi filmek kapcsán adott hangot aggódásának, miszerint reméli, hogy a Bee Gees-film nem lesz musical. Kerek perec ki is mondja, hogy nem szereti a musicaleket, és a műfaj egyetlen jó alkotása a South Park film. Szóval eléggé vitaindító adásunk kerekedett ki a News Flash negyedik részében. Nem is spoilerezünk tovább, íme a videó! 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2215294716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása