Fülesbagoly

Bécsi vidámparkban forgatott klipet a Perfect Pill

2019. október 31. - Bagolyhír

A Prater Vienna területén készített klipet a Perfect Pill a hamarosan megjelenő Fear of Missing Out című ötszámos EP első dalára, ami a Distances címet viseli. A budapesti rockzenekar tagjai egy csomó játékot kipróbáltak, miközben forgott a kamera.

perfect_pill.jpg

- A videóklip izgalmas képi világát annak köszönheti, hogy egy vidámparkban forgott, ahol a zenekar tagjai a hagyományos színpadi közegből kiszakadva igyekeznek a dal keserédes hangulatát visszaadni - tudtuk meg Szenkovits Arshaktól, a zenekar gitárosától. A videót a Cineast csapata (Giuliano Salvatore rendező és Szombath Máté operatőr) készítette.
A Perfect Pill egyébként ma koncertezik Budapesten, a Fészek Klubban. Minden további infó az eseményben. És akkor lássuk a vidámparkos mókázást!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3215276038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása