Fülesbagoly

Közös klipet forgatott Temesi Berci és Vavra Bence

2019. október 30. - Bagolyhír

Új videoklippel jelentkezik Magyarország egyik vezető basszusgitárosa, számtalan kedvelt formáció tagja, az Artisjus-díjas Temesi Berci.

temesi_berci_2019.jpg

A ByTheWay tagjaként feltűnt énekestehetség, Vavra Bence közreműködésével készült klip különlegessége, hogy kettejük barátságának megpecsételésén túl ezer szálon kötődik a forgatási helyszínhez, Debrecenhez - olvasható a Fülesbagoly bloghoz eljuttatott sajtóközleményben.

- Debrecen a kedvenc városom! - mesélte Berci. - Annak idején rengeteget jártunk arra a Kowalsky meg a Vegával és a Black-Outtal. A Lovardában különösen sokat koncerteztünk. Vavra Bence is debreceni származású. Adta magát az ötlet, hogy a klipet is ebben a csodálatos városban forgassuk le, és a tervemben rögtön partnert is találtam debreceni jó barátomban, Péteri Márkban, a video rendezőjében.

A videoklip a leforgatott filmjelenetek mellett Berci debreceni koncertjéből is tartalmaz részleteket.

- Mindig nagy örömmel megyek a városba. Most, október 30-án is ott lépek fel: a Rocksuli 30. születésnapi bulijára vagyok hivatalos, és koncertet is fogok adni  - tette hozzá Berci. És akkor lássuk a videót!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7315272796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása