Fülesbagoly

Klipet nyert a Sorbonne Sexual, mutatjuk, milyen lett

2019. október 22. - Bagolyhír

A Sorbonne Sexual az idei, budapesti Fülesbagoly Tehetségkutatón a második helyen végzett, és többek között egy klipkészítést nyert. A videó mostanra el is készült a Boldog az című dalukhoz.

sorbonne.jpg

A klip a Szent György Médiaiskola felajánlásával született meg, a suli diákjai mellett oroszlánrészt vállalt a tanáruk, Regős Ábel, aki a videót rendezte. Ábel korábban olyan előadóknak, együtteseknek csinált klipet, mint a Wörk Projekt, a Budapest Voices és Nagy Ricsi. A Sorbonne Sexual-nak nemcsak a teljes klipgyártási folyamat, beleértve a technikát és a humán erőforrást volt a nyereménye, hanem Gór Annamária stylist munkáját is a tehetségkutatón kapták. És akkor lássuk a végeredményt!

A Sorbonne Sexual legközelebb november 28-án koncertezik Budapesten, a Mika Tivadar Mulatóban. További infók az eseményben.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8015249558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása