Fülesbagoly

Martin Garrix készíti a foci EB hivatalos dalát

2019. október 21. - Szendőfi Bori

A Magyar Labdarúgó Szövetség honlapjának beszámolója szerint a 23 éves holland DJ és zenei producer a torna hivatalos bevonuló zenéjéért és a tévéközvetítésekben hallható dallamokért is felel majd.

martin_garrix.jpg

Martin Garrix - aki fellépett már a Balaton Soundon, a Szigeten és a Volt Fesztiválon is - a felkérés kapcsán azt nyilatkozta, ő maga is nagy focirajongó, örül annak, hogy az ő dala segíthet majd a szurkolásban a tizenkét országban zajló mérkőzéseken. A lemezlovas tavasszal mutatja be a kontinensviadal himnuszának első változatát, a végleges verzió pedig a római Stadio Olimpicóban sorra kerülő nyitóünnepségen hangzik fel először. Az Eb-t rendhagyó módon 12 ország egy-egy városában, köztük Budapesten rendezik. A novemberre elkészülő Puskás Aréna három csoportmérkőzésnek és egy nyolcaddöntőnek ad majd otthont. A magyar válogatott egyelőre nem jutott ki az EB-re, viszont ha november 19-én győz Wales-ben, ott van a kontinenstornán. Ha a selejtezőből nem sikerülne kvalifikálnia magát a Rossi-csapatnak, még a Nemzetek Ligájából is kijuthat az Európa Bajnokságra.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3615245046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása