Fülesbagoly

30 évesek a magyar punk irodalmárai

2019. szeptember 27. - Bagolyhír

Nagy pillanathoz érdekezett a magyar punkköztársaság: 30 éves a Prosectura! Ahogy ilyenkor szokás, az ünneplés egy prostikkal teli, kokóval átitatott yachtos bulin zajlik, valahol az Adria közepén.

prosectura.jpg

Hihetetlen ,de már 30 éves ez a jóravaló társaság. Olyan szépirodalmi remekműveket köszönhet neki az elmúlt évtizedek ifjúsága, mint a Szegény ember kézzel nőz, a Télapó ittas, a Milliomos liliomos vagy a Lepke. A kerek évforduló alkalmából egy jubileumi bált tartanak november 9-én Budapesten, a Dürer Kertben. Ha volt valaha tarajad, vagy csak konszolidált külsővel pogóztál valamelyik csatakos bulijukon, természetesen ott a helyed. A szekszárdi szexcsődörök arra kérik a rajongókat, hogy ezekről a korai összejövetelekről töltsenek fel fotókat az eseménybe, hogy aztán együtt emlékezzenek a meghitt pillanatokról. A jubileumi móka a 25 éves Macskanadrág koncertjével indul. Hey! Ho! Let's Go!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7015174806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vincze Gomba 2019.09.28. 16:24:49

Az ország elsőszámú lendület és tűzoltó zenekara!

E.T.A. 2019.09.28. 16:50:32

Ez punk? Ez inkább igénytelenség. Szánalmas.

Közbiztonság Szilárd 2019.09.29. 21:53:49

Szegény ember kézzel nőz - ez mondjuk eredetiben Laár pour Laár, de oda se neki.

Egyébként az első kazettájuk (a cikkben említett címek jó része arról van) jó volt, a többi elég szar, mintha egyszer meghallgattak volna egy Toy Dolls-lemezt, és azóta nem tudnának mást játszani.

Ja, a jacht magyarul j-vel van.
süti beállítások módosítása