Fülesbagoly

Nem lesz idén Budapest Music Expo

2019. augusztus 30. - Bagolyhír

Facebook-posztban jelentette be a Budapest Music Expót szervező Hangszeresek Országos Szövetsége, hogy a zenei kiállítást idén nem rendezik meg. A tervek szerint viszont jövőre lesz rendezvény.

bme_1.jpg

Íme a poszt szövege:

Tisztelt Kiállítóink! Kedves Érdeklődők, Látogatóink! Zenész Barátaink és Kollégák!

A Hangszeresek Országos Szövetsége hosszas mérlegelést követően arra a döntésre jutott, hogy a Hangfoglalás – Budapest Music Expo-t 2020-ban rendezzük meg.

Rendezvényünket a jövőben is szeretnénk olyan formában megtartani (pl.: ingyenes látogathatóság, ingyenes kiállítási lehetőség az oktatási és a közérdeket képviselő szférának.), amely a lehető legszélesebb kör számára teszi igazi zenei ünneppé ezt a három napot. Ennek szellemében dolgozunk a megvalósításon. Viszontlátásra 2020-ban.

A Budapest Music Expo esemény sorozat elemei közül a Hanosz által szervezett Öröm a zene tehetségkutató és Gondozó sorozat döntőjét, illetve az Öröm a zene díjak átadását idén 2019. október 5-6-án a Gyáli Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtárban rendezzük meg.

Természetesen az Öröm a zene Tehetségkutató sorozat 2019-2020 évadban esedékes 20 belföldi és 6 határon túli állomását változatlan formában és feltételekkel valósítjuk meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1815032118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása