Fülesbagoly

Crazy Town koncert lesz Budán, Busa Pistáék melegítenek

2019. augusztus 18. - Bagolyhír

Két és fél év után újra Magyarországon a Crazy Town. Az amerikai rap rock banda a 2000-es évek elején ütött egy nagyot a Butterfly című gigaslágerükkel, aztán hol volt, hol nem volt a csapat.

crazy_town.jpg

"Come my lady, come come my lady. You're my butterfly, sugar, baby." Ez az a refrén, ami az MTV-n kb. 100 milliószor hangzott el a 2000-es évek elején, és ez a dal, nevezetesen a Butterfly tette a Crazy Town-t nagyon ismertté. 1995-ös alakulásuk óta mindössze 3 lemezt adtak ki, volt, hogy évekre leálltak, az énekes is inkább csak a drogproblémái miatt került be a hírekbe, de úgy tűnik, mindent túléltek. Jelenleg Európa-turnén vannak, és augusztus 19-én Budapesten az Analog Music Hall-ban is fellépnek.

A korai érkezést melegen ajánljuk, ugyanis a bemelegítést az Irie Maffiából ismert Busa Pista rap rock/metal csapata, a Mangani 808. Élőben (is) eléggé odavágnak, mi már csak tudjuk, az idei, martonvásári Fülesbagoly Tehetségkutató döntőjében lemarták az arcunkat. Ezúttal ott lesz velük a színpadon Kováts Gergő szaxofonos is. További infó az eseményben.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4615012960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása