Fülesbagoly

Repít a zene hamarosan a Szimplában

2019. augusztus 11. - Bagolyhír

Az egyik legizgalmasabb banda itthon a Marcello's Mystical Mind, az utazós progrockjuk elég jól repíti a hallgatót, és most végre megint koncertet adnak, ami nem túl gyakori a részükről.

mmm.jpg

A Marcello's Mystical Mind azon kevés zenekarok közé tartozik, amely két Fülesbagoly Tehetségkutató döntőjébe is bejutott, mi több, az idei, martonvásári versenyen a bivalyerős mezőnyben a harmadik helyen végeztek. Augusztus 24-én, szombaton Budapesten, a Szimpla Kertben adnak ingyenes koncertet a Szimpla Rocks sorozat részeként. Várhatóan elhangzik a teljes műsor, talán utolsó lehetőség elcsípni az együttest a régi dobossal. További infót az eseményben találtok. A zenekarhoz kapcsolódó hír, hogy korábbi dalokat most akusztikus formában rögzítenek, és várhatóan ősszel ki is jön az anyag.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9315004646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása