Fülesbagoly

Színészek emlékeznek meg Woodstockról Budapesten

2019. augusztus 03. - Bagolyhír

Woodstock 50. évfordulója alkalmából a legendás fesztiválra emlékeznek augusztus 15-én a Budapest Parkban, ahol színművészek közreműködésével idézik fel a félévszázados dalokat.

simon.jpg

A fellépők között lesz Jordán Adél, Gryllus Dorka, Ónodi Eszter, Simon Kornél, Thuróczy Szabolcs, Törőcsik Franciska, Trokán Nóra, valamint Jamie Winchester, Vitáris Iván és Chris Mattheisen - közölte a szervező Get Closer Concerts az MTI-vel.
Woodstock a rockzene történetének egyik legfontosabb eseménye, az első igazán grandiózus méretű fesztivál volt. Ötven évvel ezelőtt, 1969. augusztus 15-től 18-ig 32 előadó lépett színpadra Max Yasgur hatszáz holdas New York állambeli farmján. Az eseményt több mint 400 ezer ember követte nyomon a helyszínen. Koncertet adott mások mellett    Jimi Hendrix, Janis Joplin, Joe Cocker, Joan Baez, a Who, a Crosby, Stills, Nash & Young, a Cream, a Traffic, a Creedence Clearwater Revival, Richie Havens, a Jefferson Airplane, a Grateful Dead, a Byrds és a Buffalo Springfield is. Augusztus 15-én a Budapest Parkban számos daluk felcsendül majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8014993600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása